Dalslands ballongklubb 15 år

En tillbakablick i bilder från klubbens historia. Från starten att arrangera SM, skaffa en egen klubballong, fler arrangemang som SM, NM och Dalslandningen, klubbens andra ballong och alla flygningar under alla dessa år!

Dalslands ballongklubb 15 år!

Ballonger

Den 6 december 2018 firar Dalslands ballongklubb 15 års jubileum!! Tiden väldigt fort när man har roligt och när jag tittar tillbaka på bilder från tidigare år slås man av så många vänner, möten och roliga händelser som du får via ballongklubben.

Bilden visar en av 2018 års största händelser när klubbens nya och gamla ballong passade på och hälsa på varandra den 8 maj vid SE-ZLG premiärtur! Se bilder.

Dalslands ballongklubb och dess medlemmar siktar vidare mot kommande år!!

  
Dalslands ballongklubb 10 år!

BallongtårtaFestlig fest!

Den 6 december firade Dalslands ballongklubb 10 års jubileum!

Kvällen inleddes med mat och tal innan dansen började. I pausen hurrades det för de 10 första åren och önskades fortsatt lycka till alla nya år!

Tack till alla som gjorde festen!!

Titta på bilder.

 

Dalslands ballongklubb 5 år!

Ballongen i luften!Den 6 december fyller Dalslands ballongklubb fem år! Tänk att det har gått fem år sedan ett litet gäng, varav de flesta inte ens hade flugit ballong, träffades och startade en ballongklubb! Det där lilla gänget har under åren vuxit och vuxit och nu fem år senare har klubben en ballong, två lokala piloter och två nya under utbildning, arrangerat två SM och några ballongmöten och det har gjorts hundratals flygningar! Allt med hjälp av stödjande sponsorer och härliga medlemmar! Tack alla!

Vi firar med knytkalas och dans i Högsäters bygdegård. Under kvällen kommer det visas bilder och film från våra aktiviteter, rätt många bilder kan det bli...

Se bilder.