Dags att beställa kläder

KlubbkläderDå är klubbutiken öppen för beställning av flygkläder och det vi kallar sociala kläder.

Flygkläderna är i bomull för att ge ett skydd när vi hanterar ballongen vid flygning. Det finns byxa, jacka, skjorta, pike och T-shirt. Skjortan är röd, övriga kläder är svarta. Nytt är sociala kläder som är tänkta att kunna användas när som. Det finns svarta jacka och väst i annat material, bland annat är någon av jackorna vattenavvisande.

Alla kläder kan förses med tryck CREW samt dalslandsballongklubb.se. Ett större tryck på ryggen eller ett mindre på bröstet. Det går även att trycka eller brodera sitt namn på bröstet.

Klubbutiken visar bilder, storlekar och priser på det utsedda sortimentet och du beställer genom att fylla i formuläret och skicka in. Kvittens på din beställning kommer till dig via e-post. Eventuell tillkommande fraktkostnad delas mellan beställarna. Din beställning samordnas i en gemensam för hela klubben och du får meddelande om belopp att betala samt aktuellt konto i början av oktober.

Gå till klubbutiken och beställ. Butiken är öppen till den 30 september.

Vill du se och känna på kläderna kan du göra det i samband med Kommunikationskursen den 23 september, kl 15.00 hos PK Data, Genavägen 29, Högsäter. 

 ,