God Jul och Gott Nytt År

God Jul & Gott Nytt År

Festlig fest!!

BallongtårtaDen 6 december firade Dalslands ballongklubb 10 års jubileum!

Kvällen inleddes med mat och tal innan dansen började. I pausen hurrades det för de 10 första åren och önskades fortsatt lycka till alla nya år!

Tack till alla som gjorde festen!!

Titta på bilder.

 

 

 

 

 

  

Ballongmöte i Örebro 1:a advent

Det är roligt att besöka andra trevliga ballongentusiaster och närmast är det Örebro Ballongklubb som bjuder in till ballongmöte 29 november-1 december 2013. De brukar ha välordnade och sociala ballongmöten så passa på och följ med. Hör av dig så snart som möjligt till Eva telefon 070-664 05 23 eller e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  för samordning av boende och resa.

Information om Örebro Balloon Flying Festival  20 ballonger anmälda!!!

10-års jubileumsfest 6 december

Fest 6 decemberDen 6 december 2003 bildades Dalslands ballongklubb och vi har firat lite under året, men nu är det dags för fest!

Festen äger rum i Högsäters bygdegård fredagen den 6 december. Styrelsen hoppas att många medlemmar och ballongvänner kan komma denna kväll och höja feststämningen! Vi samlas klockan 18.30 och inleder kvällen med mat som klubbmedlemmarna bjuds på före Janssons spelar upp till dans.Anmälan görs till Eva på telefon 070-664 05 23 eller e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 23 november.

Övriga är välkomna till dansen klockan 21.00, entré 100 kr, anmälan senast 30 november.

Lördagen den 7 december tror vi på flygning tillsammans med tillresta ballongvänner. Så planera också in lördagen för en gemensam aktivitet.

Ballongflygning i TV

Hjärnkontoret flyger ballong

I veckan sändes Hjärnkontoret i TV och temat var ballongflygning. Se programledaren Beppe och våra ballongvänner från Stockholm Johan, Jonas och Henrik vara ute och flyga. Programmet