God Jul och Gott Nytt År!

Ballonger i luften

Dalslands ballongklubb önskar alla medlemmar, samarbetspartners och ballongvänner God Jul och Gott Nytt År!! 2011 har likt tidigare år bjudit på spännande ballongupplevelser, både på marken och i luften och alltid i god anda! Bilden tog Bengt Lindström vid första tillfället våra två ballonger flög samtidigt den 6 mars 2011.

CBC 35 år

Chalmers Ballong Corps firade den 26 november 35-års jubileum. Resten av ballongsverige var inbjudna och ett 80-tal samlades till en verkligt trevlig helg i Göteborg. Tyvärr blev det ingen flygning men CBC:arna hade ordnat trevlig reservaktivitet istället.

Eva Olsson förde Dalslands ballongklubbs talan och CBC:s ordförande Marcus Ekeroos tog emot klubbens gratulationer. Fler bilder finns givetvis

Årets julklapp?

Om du inte börjat fundera på julklapp till nära och kära så börjar det bli hög tid. En perfekt julklapp, eller höjdarpresent till någon som fyller år, är en flygning med luftballong. Det är svårt att beskriva den härliga känslan att sväva där uppe med vinden, det måste upplevas!

Genom Dalslands ballongklubb kan du köpa presentkort och samtidigt stötta föreningen. Det är Ballongflyg i Väst som sedan utför flygningarna. Priset för ett presentkort är 1890 kr och är ni flera som vill upp och flyga samtidigt sjunker priset till 1650 kr per person. Kontakta Eva på tel. 0706-640523 för mer information eller beställning.

 

Aktiviteter

VAD HAR BAKNING MED BALLONGFLYGNING ATT GÖRA?

Jo, när det går för länge mellan flygningarna så vill vi ändå träffas för sociala aktiviteter – och då kan nästan vad som helst hända. Vi har bland annat gjort utflykt till Aeroseum och besökt Munkedals ridskola. Hästinformationen gjorde några så inspirerade att de återvände för en provlektion som avslutades i den intilliggande bakstugan. Det är klubbmedlemmar som bjudit in till dessa aktiviteter. Sysslar du med något utöver ballongflygning som du skulle vilja visa oss övriga eller går du med tankar om något som skulle kunna vara kul för alla att inspireras av så kontakt Eva på tel. 0706-640 523.

Utbildningskvällar 2011

Söndagen den 20 november klockan 16.00 fortsätter höstens utbildningskvällar hemma hos Kenneth och Eva i Högsäter. Vi kör varannan söndag och den 20:e handlar om våra ballongprylar och material. Utbildningarna sker i samarbete med SISU.

Anmäl dig gärna till Eva på 0706-640 523 så hon vet hur mycket hon ska baka till fikat. Bilden är från höstens första utbildningstillfället.