God jul och gott nytt år!

Gott nytt år
Dalslands ballongklubb önskar alla medlemmar, samarbetspartners och ballongvänner en god jul och ett gott nytt ballongår!! 2010 har varit ett nytt spännande år! Klubben arrangerade nordiskt mästerskap i ballongflygning och har nu ytterligare en ballong. Utöver detta har ett antal uppvisningar och klubbflygningar gjorts av våra duktiga piloter. Vad kan 2011 ha att bjuda på?

God jul och gott nytt år!!

Beställ 2011 års kalender

Kalender2011 års kalendern klar och det är dags att beställa! Kalendern innehåller bilder från ballonghändelserna under 2010, tagna av klubbmedlemmar.

Pris 100 kr/st.

Beställs via Susanne, 0528-409 94 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Rösta fram de sista bilderna!

Så var det dags att rösta fram de sista två bilderna till vår kalender. Titta på tävlingsbidragen och skicka in din röst senast 26 november. Under december börjar vi sälja 2011 års kalender och det går bra att förboka exemplar fram tills dess till Susanne.

Fredagsmys 12 november

Fredagen den 12 november kl. 18.30 samlas vi hemma hos Anneli & Bo i Dals Rostock för en mysig medlemskväll. Du som inte tidigare varit med har verkligen gått miste om något kul. Annelie brukar se till att det är aktivitet hela kvällen (helt frivilligt) alltifrån vi kommer, lagar mat tillsammans, dukar tillsammans, äter tillsammans och har väldigt roligt tillsammans. Eftersom vi är lite närmare december än vi brukar har Annelie i år tänkt sig ett Glögg-tema. Anmäl dig snarast men dock senast onsdag 10 november till Eva på 0706-640 523.

Vill du flyga ballong?

Funderar du på att prova ballongflygning? Eller ge bort en verklig höjdarpresent? Dalslands ballongklubb förmedlar presentkort för Ballongflyg i Väst, som utför flygningar i vårt område, om du bara vill prova en gång. Blir du sedan biten av ballongflygning så finns det ett stort gäng likasinnade i Dalslands ballongklubb...! Kontakta Eva så berättar hon mer.