Baldersnäs till salu

Baldersnäs är till salu på blocket. Vår ballong är med på bild men härmed meddelas att den inte ingår. En artikel om detta finns på Aftonbladet. Daniel Sjökvist har också uppmärksammat det på www.ballong.org - forum. För att läsa där krävs medlemskap i Svenska Ballong Federationen.

Fototävlingen

Delta i fototävlingen som skall pågå under hela nästa år! När vi har aktiviteter i klubben tas det väldigt mycket fina och roliga bilder och tanken är att hitta tolv ballongbilder och samla dessa i en kalender för 2010. Varje månad får du lov att skicka in en bild och den deltar sedan i omröstningen på hemsidan.

Nu är det dags att skicka in en bild som speglar december. Varje fotograf får delta med en bild - en ballongbild tagen i närområdet eller i samband med att klubben har varit på utflykt i omvärlden. Sista dag för att skicka in är 31 december. Skicka ditt bidrag till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I januari startar omröstning. (Vi har just nu lite strul med röstningen på nätet men den kommer, vänta bara.)

 

Jubileumsalmanacka

En jubileumsalmanacka är framtagen som i ord och bild skildrar Dalslands ballongklubbs första 5 år. Vill du också bli ägare av denna unika almanacka ska du höra av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tel. 0706-640 523 snarast.

Jubileum

Dalslands ballongklubb firade 5-årsjubileum 6 december med dans, filmvisning och tal mm i Högsäters bygdegård. Kenneth och Eva Olsson överraskades av Susanne Jacobsson med uppskattande ord och blomma.

När man summerar har det hänt otroligt mycket i klubben sedan starten. Två SM har arrangerats samt flera olika andra ballongmöten. Egen ballongverksamhet har startats upp med ballong, lokala piloter (flera på gång) och massor av flygningar. Många gillar ballongflygning i Dalsland (även ungdomar) och klubben är nu landets största medlemsmässigt.

Delar av Evas jubileumstal finns nedtecknat. Det finns också en del bilder från festen.

För er som har tillgång till tidningen Dalslänningen modell tisdag 9 december finns en kort artikel om vårt firanade att läsa.

Dalslands ballongklubb fem år!

Ballongen i luften!Den 6 december fyller Dalslands ballongklubb fem år! Tänk att det har gått fem år sedan ett litet gäng, varav de flesta inte ens hade flugit ballong, träffades och startade en ballongklubb! Det där lilla gänget har under åren vuxit och vuxit och nu fem år senare har klubben en ballong, två lokala piloter och två nya under utbildning, arrangerat två SM och några ballongmöten och det har gjorts hundratals flygningar! Allt med hjälp av stödjande sponsorer och härliga medlemmar! Tack alla!

Vi firar med knytkalas och dans i Högsäters byggdegård. Under kvällen kommer det visas bilder och film från våra aktiviteter, rätt många bilder kan det bli...