Foto: Carina Johansson

Klubbens styrelse för 2018 består av sju personer. Sedan klubben startade 2003 har det varit kvinnlig majoritet i styrelsen fram tills nu.  Nu består styrelsen av fyra män och tre kvinnor. Det är en aktiv styrelse som samarbetar väl för klubbens bästa (och dessutom har rätt så kul).

I samband med årsmötet 2018 lämnade Gun Rundström styrelsen efter många år och ersattes av Johan Karlsson. En ny bild med nya styrelsen kommer, men tills vidare lånar vi bilden från 2017. Från vänster i bilden ses:

Gunnar Ahlbom - ledamot