Materialvård

Vid två tillfällen har vi nu satsat på att träffas för att sköta om klubbens material lite extra. Inledningsvis var vi den 16 mars sex stycken som träffades för att diskutera vad som behövde göras och hur.

 

Bland annat plockades vågen fram och kultrycket på släpkärran kollades med olika sätt att packa i släpkärran. Utifrån detta diskuterades fram bättre lösningar för placering av fläkt och ballongkorg. 

 

Det kollades även på fläktarna och konstaterades att ...

 

... de behövde lite extra omvårdnad.

 

7 april blev det sedan dags för nästa träff med materialvård på agendan. 

Eva Jusonius och maken Lars passade på att göra en heldag i Högsäter och besökte Högsäters mäktiga kyrka före vårt arbete drog igång. Hann även med en stund med kopp och tidning.

 

Många medlemmar slöt upp denna vårdag och det syntes på långt håll av alla bilarna att det hölls på med något särskilt.

 

Även denna dag stod släpkärran mest i fokus och fick en del ny inredning som Gunnar Ahlbom snickrat ihop. Brandsläckaren har nu fått sin perfekta plats och fläkten står mycket stadigare fastspänd än tidigare. Bussen blev också städad invändigt.

 

Såg ut som Georg och Fredrik satt gott i solen och vilade sig men ... de hävdade att de hade den väldigt tunga uppgiften att sitta på draget på släpkärran så den inte tippade upp då släpkärran nu öppnats. 

 

Men det blev allt paus och vila för alla då Oscar kallade samman hela gänget till fika.

 

Efter fikat blev det byte till sommardäck på bussen och ...

 

... släpkärran. Stort tack till alla som varit med och bidragit!

Foto: Eva Olsson